Челси не пуска Вилиан в Ман Юнайтед, преговорите с Барса продължават

19:54
Челси не пуска Вилиан в Ман Юнайтед, преговорите с Барса продължават

Челси продължава преговорите с Барселона за продажбата на Уилиан, а вариантът за трансфер на бразилеца в Манчестър Юнайтед е изключен, съобщава Evening Standard. Миналата седмица стана ясно, че Барселона е направила трето предложение за Уилиан.

Каталунският клуб е поставил крилото на челно място в списъка си за летни трансфери и няма да се откаже лесно от него. Последната оферта от "Камп Ноу" бе в размер на 55 млн. паунда, но "сините" засега не отстъпват от исканите 70 млн. 

Кандидат за 29-годишния бразилец е и Юнайтед, но трансфер на "Олд Трафорд" е невъзможен. След като блокираха интереса на Челси към Антони Марсиал, "червените дяволи" се сблъскаха със същия отговор от страна на лондончани. Миналата година Челси позволи на Неманя Матич да премине на "Олд Трафорд" за 40 млн. паунда, а сега не смята да повтаря тази грешка и продажба на Уилиан е възможна само в клуб от чужбина.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

WDale
24.07.2018 11:50

В първия параграф 2 пъти наричате играча "Уилиан", а в заглавието е "Вилиан". Толкова ли е трудно да си изберете как ще му викате, та поне да е навсякъде еднакво?