Мота: Всички очакваме с нетърпение мача с Барселона

19:54
Мота: Всички очакваме с нетърпение мача с Барселона
Полузащитникът на Интер Тоаго Мота изрази увереност, че "нерадзурите" ще успеят да надиграят Барселона в утрешния сблъсък между двата тима от груповата фаза на Шампионската лига.

"Единственият начин на победим Барселона е да играем по-добре от тях, макар това да изглежда почти невъзможно. Самуел Ето\'о очаква този мач с нетърпение, но това важи за всички футболисти. Аз оставих много приятели в Барселона, все още общувам тях, но не си говорим за футбол. Надявам се да стане хубав мач и в крайна сметка победата да е за нас. Ще е чудесно, ако започнем в Шампионската лига с успех срещу актуалния носител на трофея", каза Мота.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

ndichev
16.09.2009 15:48

големи разбирачи има.щом тиаго мота е играл в барса а сега в интер значи е играч. *wink*

Adrian000
16.09.2009 08:24

Не се заблуждавайте Тиаго Мота е страхотен футболист има страхотен усет за пласиране и умее да играе отлично на двойно подаване разполага с отличен поглед върху играта и усет към гола определено не е типично крило неговото амплуа е играта в центъра на терена ,но се справя отлично и по крилото и заедно с Хавиер Санети, Деан Станкович и Уесли Снайдер оформят една от най- солидните халфови линии изобщо в Шампионската лига безспорно не са от класата на тази на Барселона ,но неса и далеч от нея особенно ,когато са подкрепяни от фамозният Майкон по дясното крило ,а да не говорим за феноменалните Милито и Ето'о отпред не забравям и непробиваемите Лусио и Жулио Сезар според мен Интер от години не е имал толкова балансиран и стабилен отбор освен това отбора от години не е играл по- атрактивен футбол учаквам истинско шоу на "Сан Сиро" довечера!

sasedq
15.09.2009 21:19

Уважавам интер мисля че ще стане голям мач.Това ако го беше казал ето'о,милито,балотели,жулио цезар щах да го приема но песа ТИАГО МОТА ДА ГОВОРИ ЗА БАРСА просто напрао незнам.По слаб няма от него

CRISSIER
15.09.2009 21:03

Полузащитникът на Интер Тоаго Мота изрази увереност, че "нерадзурите" ще успеят да надиграят Барселона.
Тоя май си вярва а ???? ХАХАХА