Оуен ще почака, сега важни са Берба и Рууни

11:51
Оуен ще почака, сега важни са Берба и Рууни
Сър Алекс Фъргюсън заяви, че Майкъл Оуен трябва да започне да свиква със статута си на резерва в състава на Манчестър Юнайтед, защото като титуляри а атаката на тима през този сезон за "червените дяволи" ще излизат Димитър Бербатов и Уейн Рууни.

"Казах на Майкъл защо не играе редовно от началото на сезона. Сега за нас е важно да изградим доброто партньорство между Бербатов и Рууни, но когато започнем да играем по два мача в седмицата, Оуен ще получи своя шанс",каза мениджърът на Юнайтед.

"Гледах мача на Бешикташ през уикенда срещу Галатасарай. Независимо, че загубиха с 0:3 нашите противници показаха, че могат да играят на високо ниво, а и видях, че притежават няколко много добри футболисти. Все пак ние имаме много по-голям опит и очаквам да победим, въпреки че домакините ще имат солидна подкрепа от трибуните", каза сър Алекс по повод гостуване на Юнайтед в Истанбул тази вечер.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

tedino
16.09.2009 23:00

абе сигурно няма да пробие в националния,но Ман.Юнайтед имат полза от него-хем го зеха без пари,хем не му плащат някаква космическа заплата и е достатъчно мотивиран да се доказва.Перфектната резерва! *smile*

RONALDO_Pavel_6
16.09.2009 06:24

Дам ,затова е резерва ,нали е по ''добър'' ,СЕШНИК си *wink*

lozan_kr
15.09.2009 21:28

ахаха Оуен е с класа по добър ото Берба!