В Челси гледат към финал в Шампионската лига

10:54
В Челси гледат към финал в Шампионската лига
Футболистите на Челси са напълно убедени, че ще преминат лесно своята група "D" в Шампионската лига, която включва Порто, Атлетико Мадрид и Апоел Никозия.

"Сините" приемат шампионите на Португалия Порто без Дидие Дрогба и Жозе Босингва, които са наказани и двамата, заради избухване, след елиминациите на полуфинала от Барселона миналата година. Дрогба ще пропусне първия от трите мача, докато Босингва е наказан за две игри. Защитникът Рикардо Карвальо, който ще се изправи срещу бившия си клуб е убеден, че е ключово двамата играчи да са там, когато "сините" отидат в елиминационните фази.

"По-добре да изпуснат мачовете сега, отколкото после", заяви Карвальо.

"Важно е да имаме всички играчи на разположение, но това не може да ти бъде оправдание. Спечелването на мача е отговорност на целия тим", допълни още футболистът.

Карвальо, който спечели трофея през 2004 година с Порто, призна, че в Челси не са давали на играчите си необходимата мотивация през годините.

"Това боли. Веднъж бях на финал и изпуснахме страхотна възможност, бяхме победени злощастно. По-важното обаче е да стигнем там повече пъти и да имаме повече шансове да победим", допълни още Карвальо.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Lamptz
15.09.2009 16:25

orlio_wins -През Купата с големите уши,която ще е при нас тази година- Само Ч Е Л С И .... *wink*

chelsea28
15.09.2009 13:27

аре мълчете си и си гледайте ваще мишки *joking* *sick* *lol*