Камбуров иска победа и над ЦСКА на \"Армията\"

10:35
Камбуров иска победа и над ЦСКА на \"Армията\"
Нападателят на Локомотив София Мартин Камбуров бе награден за Футболист на пети кръг в "А\' група за гола си срещу Левски, с който донесе победата на "железничарите" на "Герена" с 2:1.

Камбуров спечели традиционната анкета на вестник "Футбол" с 11 гласа от 20 възможни, като на второ място остана Христо Йовов с 4 гласа, на трето халфът на "червено-черните" Калоян Караджинов с 4 гласа.

Това е шести приз за футболист на кръга, който Камбуров получава. Нападателят тази година стана два пъти играч на месеца за март и април.

"Благодаря за тази награда, тя е за целия отбор. Да победиш Левски не е лесно, но в никакъв случай това не означава, че трябва да хвърчим във въздуха, да изпадаме в еуфория за шампионската титла. Сега ни предстои мач с Монтана и ако излезем със самочувствието, че сме били Левски на "Герена", това може да ни изиграе лоша шега. Поставените пред нас цели от ръководството са класиране в Лига Европа и добро представяне в първенството. Не ме интересува защо не ме викат в националния отбор, не съм някой 18-годишен да седна да хленча, че не са ме викнали в представителния тим. Там има доста добри нападатели и Стоилов е затруднен, тъй като не може да повика всички. Не се сърдя на никого, това е реалността. Надявам се да победим и ЦСКА на "Българска армия" още в предстоящия мач с "армейците" този сезон", коментира Камбуров.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Asenator
15.09.2009 15:10

Еее голяма новина! Камбуров искал, надявал се да победят ЦСКА. Много интересно кой отбор не иска да победят тогава *joking*

martototo
15.09.2009 14:51

Доло момче... долочо..... тва да не ти е леФски *joking*

shevachenko
15.09.2009 10:53

Ако играят както играха срещу нас,победата им е сигурна