Иниеста: Не трябва да се мислим за най-добрите

10:30
Иниеста: Не трябва да се мислим за най-добрите
Полузащитникът на Барселона Андрес Иниеста заяви, че най-голямата грешка, която могат да направят съотборниците му през този сезон е да си повярват, че са най-добрия отбор.

"Опасността е, че по-този начин се успокояваме и си мислим, че ще спечелим отново всичко. Това е нещо, което трябва да контролираме. Не можем да попаднем в капана да си мислим, че сме най-добрите", заяви Иниеста.

Футболистът, който се върна на тренировки след контузия по време на мача с Хетафе в събота призна, че самия той никога няма да спре да се доказва като играч и чувства, че дължи много на Барселона и на спорта, и самите играчи трябва да уважават футбола.

"Като професионален футболист парите, които печеля и вниманието, което получавам са привилегия. Най-малкото, което можем да направим като футболисти е да уважаваме спорта. Да стигнеш върха е едно нещо, да се задържиш там е съвсем различно", коментира още Иниеста.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Sevliotok
15.09.2009 14:06

Много хубаво че си знае мястото човека а не е надут като някой португалски гей!И естествено че ако не си вирнат носа и не се самозабравят ще са си същата Барса от миналата година.Само Барса пак ще вземат 3-4 труфея!

ceco26
15.09.2009 13:14

Ако забравят за купите, които спечелиха през миналия сезон и започнат сезона сякаш са на нулата ще успеят, защото наистина играят чудесно.

Barca_fen112
15.09.2009 13:06

ХАйде Барса давайте само дано да не допуснете тази грешка която и преди 3 години най-добрите сте така е ,но вие трябва да мислите ,че не сте и само по този начин ще задържите формата си и ще мачкате *smile*

Cris_7
15.09.2009 10:48

Няма какво да се мислите ,вие сте най-добрите *thumb_up*