Крум Стоянов подписа с Етър

12:27
Крум Стоянов подписа с Етър

Защитникът Крум Стоянов подписа двегодишен договор с Eтър, съобщи сайтът на „виолетовите“. Роден е на 1 август 1991 г. и играе като ляв бек, идва от Динамо (Минск).

Провел е три сезона в „А” група с Черноморец (Бургас), преди това е бил и в Поморие. През 2014 г. преминава в Славия, следващия сезон е в Локомотив (Пд), а от 2016 г. в Ботев (Пд), където също е основен играч с 38 мача и 1 гол.

През януари т.г. бе привлечен в Динамо (Минск, Беларус). С Ботев (Пд) е носител на Купата и на Суперкупата на България.

Крум Стоянов даде интервю пред официалния сайт на Етър минути след като подписа договора си с „виолетовите“.

„Разтрогнах договора си с Динамо (Минск) и се свързахме с Красимир Балъков. Благодарности за него, отзова се на момента и ме покани да играя за Етър. Разбрали сме се с ръководството, всичко е точно. Тепърва ще започва сезонът, дай Боже, с Етър да бъдем колкото може по-напред в класирането. Нека сме живи и здрави, а целите ще ги определи старши треньорът. Аз въобще не съм спирал с тренировките, в Беларус първенството е целогодишно, така че съм във форма. Имам много приятели тук и се радвам, че съм в Етър. С всички момчета се познавам, но най-близки сме с Иван Вълчанов и Иван Стоянов“, заяви Крум Стоянов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация