Рамос се защити

11:23
Рамос се защити

Капитанът на Реал Мадрид Серхио Рамос отговори на неспирните критики след финала на Шампионската лига с Ливърпул, че умишлено е контузил звездата на мърсисайдци Мохамед Салах.

Реал спечели 13-ия си трофей от турнира след победа с 3:1 на финала в Киев, но в дните след мача феновете на „червените“ обвиниха Рамос за единоборството, след което пострада Салах, както и че е ударил в главата вратаря на тима Лорис Кариус, който допусна две груби грешки. 

„По дяволите, хората не спират да говорят за това. Спомням си добре ситуацията. Той хвана ръката ми пръв и аз паднах на другата страна, контузията е на другата му ръка, а те казват, че съм му направил джудо хватка. След това съм замаял вратаря с удар. Говорих със Салах, той беше добре. Можеше да продължи да играе, ако му бяха били инжекция в рамото. Аз съм го правил. Не знам дали защото сме Реал и печелим от толкова много време, хората гледат различно на всичко. Остава само Роберто Фирмино да ме обвини, че е хванал настинка от моя капка пот“, коментира Рамо пред AS. 

Вчера централният защитник се присъедини към лагера на Испания преди началото на Световното първенство в Русия следващата седмица.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация