Аршавин: Забранил съм на жена ми да говори

14:25
Аршавин: Забранил съм на жена ми да говори
Звездата на Арсенал Андрей Аршавин разкри, че е забранил на съпругата си Юлия да дава каквито и да е било коментари, свързани с живота на семейството им в Англия. Както е известно, през пролетта половинката на Андрей се беше оплакала, че на Острова всички са много резервирани, храната е ужасна, а сградите са сиви и подтискащи. Това беше предизвикало негодувание сред феновете на Арсенал, които помислиха, че подобни думи са индиректно желание на техния играч за по-голяма заплата.

Сега обаче Аршавин напълно опроверга подобни информации.

"Забранил съм на Юлия да говори. Не искам повече проблеми, така че тя се съгласи да си спести оплакванията пред медиите Откакто и забраних, не е обелила и дума", коментира футболистът на въпрос на медиите дали съпругата му вече е свикнала на условията в Лондон.

Тези думи на руснака за пореден път може да му навлекат гнева на английските дамски организации, които бяха бесни, след като март месец Арша заяви:

"На всички жени трябва да им се забрани да шофират. Те застрашават живота на всички по пътя, защото карат прекалено рисковано и несъсредоточено."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация