Аустрия Виена с готова оферта за Малинов

07:55
Аустрия Виена с готова оферта за Малинов

Аустрия Виена подготвя оферта за халфа на ЦСКА София Кристиан Малинов. 24-годишният халф е в полезрението на австрийския гранд още от 2017 година. Той е бил следен и през есента и през пролетта. Още в края на миналата година се появиха информации в местните медии, че Аустрия е заинтересован от Малинов. А преди десетина дни същите сайтове обявиха, че халфът е "реален кандидат за Аустрия", пище "Тема Спорт".

Клубът от Виена вече подготва конкретно предложение за Малинов, но дали ще се стигне до трансфер е рано да се каже. Според запознати, ЦСКА няма да се раздели с халфа за сума по-малка от 1 милион евро. Аустрия иска да вдигне значително качеството в състава си, след като остана едва на 7-ата позиция през миналия сезон.

Малинов е следен и от германския Щутгарт, където отлични връзки има Красимир Балъков. Той е сред най-добрите чужденци, минавали през състава на швабите и бивш капитан на отбора. Преди време Щутгарт наблюдаваше и Антон Недялков, който обаче бе продаден на американския Далас.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация