Топузаков си пожела промоция в елита

11:34
Топузаков си пожела промоция в елита

Треньорът на Арда Елин Топузаков даде интервю за предаването "Часът на Трета лига" по sportal.bg. Той начерта целите пред отбора през следващия сезон. Тимът от Югоизтока се превръща в сериозен претендент за промоция в елита, но първо трябва да мине през Втора лига. 

"Планът и стратегията за развитието на Арда изготвихме трима души в началото на миналото лято - Петър Пешев, Емил Кременлиев и моя милост. Постепенно разширихме и отбора, и мечтите си. Догодина, дай Боже, отново да съм на пистата на стадиона в Кърджали, да се радваме целият отбор и едни 10-15 хиляди зрители да изпитат нещо, което никога досега не са - промоция в елита", заяви Топузаков. 

"Имаме изградено ядро, сега ще добавим само качество на определени позиции. Ще ни трябват и млади и талантливи играчи, за да изпълним правилото за двама футболисти под 21 години. Чакат ни клубове с традиции, добри треньори и опитни състави. Ще ни бъде трудно, но и много интересно. Ще срещнем такива отбори в контролите, които да ни подготвят за това, което предстои", добави Топузаков.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация