Тунис показа класа срещу Португалия (видео)

08:28
Тунис показа класа срещу Португалия (видео)

Отборите на Португалия и Тунис направиха равенство 2:2 в първата си контролна среща преди началото на световното първенство в Русия. Мачът се игра на стадион "Мюнисипал" в Брага, като домакините поведоха с 2:0, но гостите не се предадоха и се добраха до равенството. Звездата на иберийците Кристиано Роналдо не взе участие в двубоя, тъй като само преди дни игра на финала в Шампионската лига и получи почивка.

Португалия откри резултата в 22-ата минута, когато Рикардо Куарешма центрира отдясно и Андре Силва с глава прати топката във вратата. В 34-ата минута една лошо изчистена топка попадна в жоао Марио, който с бомбен шут я оплете в мрежата за 2:0. В 39-ата минута обаче Тунис върна един гол. Гостите организираха бърза контраатака, Бадри получи на стрелкова позиция и с премерен удар отбеляза.

В 62-ата минута гол ва Уилям Карвальо не бе зачетен заради засада. Само две минути по-късно Тунис стигна до равенството. След продължителна атака Бен Юсеф бе намерен с центриране във вратарското поле и отблизо засече за крайното 2:2.

За Португалия предстоят още две проверки преди световното срещу Белгия и Алжир на 2 и 7 юни. Тунис също ще изиграе още две проверки с Турция и Испания на 1 и 9 юни.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация