Франк Рибери се бетонира в Байерн, започва преговори за нов договор

09:23
Франк Рибери се бетонира в Байерн, започва преговори за нов договор
Франк Рибери възнамерява в най-скоро време да поднови договора си с Байерн Мюнхен.

Спекулациите около френския халф не спират, дори когато трансферния пазар е затворен. През лятото полузащитникът бе пращан в Реал Мадрид, Барселона, Челси и Манчестър Юнайтед, но в крайна сметка до сделка с нито един от изброените грандове не се стигна.

"Желанието ми е да остана в отбора и ръководството знае това. Очаквам да се срещнем и да разговарям по този въпрос, за да бъде решено всичко. Мисля, че бързо ще постигнем споразумение за нов договор, защото желанията и на двете страни са едни и същи. Чувствам се обичан в Байерн. Това ме кара да бъда щастлив и важен човек в сърцето на клуба", каза Рибери.

Настоящият контракт на халфа с "баварците" изтича през лятото на 2011 година, а мнозина специалисти твърдят, че евентуален негов трансфер в Реал Мадрид е само въпрос на време.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

ramosdabest
14.09.2009 21:23

такъв като тоя не ни трябва . 1во викаше искам в мадрид никъде другаде , после отивам в Барса , после оставам в Мюнхен , после пак отиваше в Мадрид и ся нов договор с баварците . Смешник , май само за пари мисли (щяха да го глобат от Мюнхен и зе отказа от трянсфер ) да стои не ни трябва такъв