Иниеста: Обмислям два варианта - Китай и Япония

12:04
Иниеста: Обмислям два варианта - Китай и Япония

Полузащитникът на Барселона Андрес Иниеста ще продължи своята кариера в Китай или Япония, а изборът му ще стане ясен следващата седмица. Футболистът, който миналата седмица навърши 34 години, през април обяви официално, че ще напусне каталунския клуб, в който проведе цялата си кариера.

"Предстои ми да взема вероятно най-важното решение в живота ми. Обмислям два варианта - Китай и Япония, всеки със своите нюанси. Сега ми не нужно да преценя всичко и да реша кое ще бъде по-добре. Надявам се следващата седмица да мога да оповестя решението си, за да се фокусирам в подготовката за Световното първенство", каза Иниеста пред радио Onda Cero.

Той направи своя официален дебют за Барса през 2002 година и оттогава записа 435 мача за тима, спечелвайки всички възможни трофеи на клубно ниво.

Андрес Иниеста е осемкратен шампион на Испания, четири пъти победител в Шампионската лига, шест пъти в Купата на страната, седем пъти в Суперкупата на Испания, три пъти в Световното клубно първенство и също толкова пъти в Суперкупата на Европа.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация