Договорът на Херо с Лудогорец е подновен автоматично

10:19
Договорът на Херо с Лудогорец е подновен автоматично

Треньорът на Лудогорец Димитър Димитров призна, че новият му договор с клуба е формалност. И всъщност е точно така, тъй като контрактът му се е подновил автоматично в неделя вечер, когато Ботев победи ЦСКА София с 2:1 и по този начин разградчани бяха коронясани за седми пореден път. Всъщност всички съмнения, че Херо ще остане начело на орлите паднаха преди десетина дни, когато собственикът на клуба Кирил Домусчиев обяви, че Димитров има договор и за догодина, пише "Меридиан мач".

Съмненията около бъдещето на Херо дойдоха най-вече от публикации в казахстанските медии, според които той бе спряган за няколко от местните отбори, сред които Кайрат и бившия му Иртиш. В крайна сметка сезонът, който изпраща Лудогорец е повече от добър. Отборът прескочи с групата си в Лига Европа в конкуренцията на много силните отбори на Истанбул Башакшехир, Брага и Хофенхайм, а на 1/16-фи-налите отпадна от италианския гранд Милан. В България бе загубена единствено битката за Купата на България, но всички си спомнят какво беше съдийството на мача с ЦСКА, когато не беше показан червен картон на Алекс Барт, а пък редовен гол на Джоди Лукоки бе отменен. Титлата бе спечелена рекордно рано -още през април. И при положение, че червените, а и Левски определено вдигнаха нивото си през този сезон.

Очаква се след мача с ЦСКА на 5 май на "Васил Левски", Димитър Димитров да пусне в почивка някои от своите играчи. Основният състав обаче ще бъде разпуснат след награждаването, което е на 12 май. Тогава орлите имат дерби с Левски.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация