Вила излъга Бирмингам, Стенли с цял мач

15:54
Вила излъга Бирмингам, Стенли с цял мач
Българският национал Стилиян Петров изигра добър мач за Астън Вила в дербито срещу градския съперник Бирмингам, спечелено от момчетата на Мартин О\'Нийл с минималното 1:0.

Срещата се игра на стадион "Сейнт Андрюс" и беше наблюдавана от около 30 хиляди зрители, а победното попадение за гостите отбеляза Гейбриъл Агбонлахор в 85-а минута.

В средата на терена Стенли си партнираше със Стив Сидуел и Найджъл Рио-Кокър, като през цялото времетраене на срещата гостите стояха равностойно на своя градски противник. През първата част темпото на игра беше много високо, но липсваха голови положения. Срещата вървеше към нулево равенство, когато Мартин О\'Нийл реши да вкара в игра Джон Карю, което съживи играта на гостите. В 85-а минута Гейбриъл Агбонлахор се оказа най-съобразителен в наказателното поле и с глава прати топката зад Джо Харт. До края на срещата пред Вила се откриха две чисти голови положения, но Агбонлахор и Карю пропуснаха.

В защитата на Астън Вила имаше доста промени след като място в нея намериха новопривлечените Дейвид Дън, Стивън Уорнък и Джеймс Колинс, които направиха дебют за тима на Мартин О\'Нийл.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

rusnacheto
13.09.2009 16:38

ебати заглавието !!! Човека им е с капитанската лента АлооО .. какво значи с цял мач ? Някой съмнявал ли се е в това ? само колкото да се пишат тъпотии

lubo_krika
13.09.2009 15:57

Такива пропуски направиха в самия край на мача,че заслужаваха да ги накажат,ако бяха с някой по-голям отбор.

keysa
13.09.2009 14:35

*thumb_up* успех ще му отива кап.лента на човека