Фърги: Скоулс не беше за гонене, Рууни и Андерсон са блестящи

13:27
Фърги: Скоулс не беше за гонене, Рууни и Андерсон са блестящи
Фъргюсън доволен от Рууни и Андерсон, оспорва картона на Скоулс

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Алекс Фъргюсън похвали Уейн Рууни и Андерсон след победата с 3:1 в гостуването на Тотнъм и изрази несъгласието си с решението на рефера да изгони Пол Скоулс.

"Голът на Уейн падна точно навреме и той уби интригата в мача. Не ни беше лесно, след като останахме с десет души и беше важно да играем добре в отбрана. Действахме добре с контраатаки и една от тях завърши с гол. "Шпорите" се намират в прекрасна форма и започнаха мача идеално, вкарвайки ни бърз гол. Дефо игра просто феноменално, но имахме още 90 минути, за да оправим нещата. Трябваше да обърнем развоя на мача и ни се удаде да направим това. Що се касае до първия гол на Андерсон, надявам се, че това е само началото, защото момчето притежава всичко, за да вкарва непрекъснато. Да, той не играе толкова често, както много момчета на неговата позиция, но ни предстои дълъг сезон и той без съмнение ще получи шанс за изява. Тази вечер Андерсон игра отлично", отбеляза Фърги.

"По повод червения картон на Скоулс смятам, че беше несправедлив. По мое мнение арбитърът направи груба грешка. Скоулс успя да си дръпне крака, а играчът на Тотнъм провокира картона. Мисля, че трябва да го накажат за това. Два пъти гледах момента на повторение и не разбрах защо изгониха Пол. Имам впечатлението, че му дадоха картона за това, че се казва Пол Скоулс", заключи мениджърът на "червените дяволи".

Димитър Бербатов излезе титуляр на "Уайт Харт Лейн", но не успя да се разпише срещу бившия си клуб и бе заменен след малко повече от час игра.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Cris_7
13.09.2009 19:14

Ей тъпаци неможете да стъпите на малкия пръст на Фърги и не говорете против него ! САФ е най-великият треньор *stop*

Lollipopp
13.09.2009 15:16

и е доволен от Андерсон защото вкара гол, преди това за какво пак не беше доволен , ами го държеше на пейката ... аман от тоя Фъргюсън

Madoto_1
13.09.2009 15:10

То за Фърги кога ли някой негов играч е бил за гонене... за него винаги те са невинни.Много е прост този човечец!!!