Интер без Матераци, Мансини и \"Новия Ибра\" срещу Барса

11:53
Интер без Матераци, Мансини и \"Новия Ибра\" срещу Барса
Интер няма да разчита на Марко Матераци, Амантино Мансини и новото попълнение Марко Арнаутович за предстоящия сблъсък срещу Барселона от Шампионската лига.

Тримата все още се възстановяват от контузии и не тренират на пълни обороти. Единствено загубата на Матераци обаче може да бъде известен проблем за Жосе Моуриньо, тъй като Мансини отдавна не е титуляр, а Арнаутович те първа трябва да се доказва.

За "нерадзурите" срещу Европейския клубен шампион обаче ще играят Естебан Камбиасо и Деян Станкович. Двамата вероятно ще пропуснат днешния мач с Парма, за да не се рискува участието им в дербито през седмицата.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Adrian000
13.09.2009 12:53

Определено новината за излекуването на Естебан Камбиасо е страхотна с него Интер ще са в оптимален състав според мен за сблъсъка с Барселона ,Моуриньо едвали щеше и без това да заложи на Арнаутович и Мансини ,а Матераци има алтернативи в лицето на Кордоба и Самуел според мен Интер ще изглежда по следния начин ако някой не получи контузия в мача срещу Парма: На вратата Жулио Сезар, отдясно Майкон в центъра Лусио и Кордоба (колумбиеца е по- стабилен в борбата за първа топка и ще е по- полезен от Самуел) и отдясно най- вероятно Хавиер Санети . В средата на Терена Снайдер зад нападателите Ето'о и Милито, Камбиасо малко пред отбраната ,а по крилата Деян Станкович и Тиаго Мота, не изключено включване на Куарешма, Сантон и Балотели на по- късен етап от мача.

Barca_fen112
13.09.2009 12:04

Абе незнам ама ако Ето'о играе той ще бъде най-големия проблем за нас както и Снайдер.Дано победим *devil*