Ники Михайлов отново вариант за сините

12:48
Ники Михайлов отново вариант за сините

Собственикът на Левски Спас Русев предприема решителни действия за решаване на вратарския проблем при сините. Босът е поел нова инициатива за връщане на юношата на клуба Николай Михайлов обратно в него. В Левски напоследък изпитват сериозни проблеми на вратата. Божидар Митрев допусна доста грешки в мачовете на сините, а младият Николай Кръстев също не се представи убедително, когато получи шанс срещу Етър - след негов гаф болярите вкараха на "Герена", а мачът завърши 1:1. Поради тази причина Спас Русев е сметнал, че решението на проблема е връщането на Николай Михайлов.

Бизнесменът веднъж опита да привлече стража през миналата година, но тогава до договор не се стигна. Сега Михайлов е част от Омония Никозия. Договорът му с кипърския клуб, в който доскоро работеше Ивайло Петев, е и за следващия сезон. Така че освен да убеди Михайлов да се завърне на "Герена" през лятото, Спас Русев ще трябва да плати и трансферна сума за него.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Ivan017
18.04.2018 20:31

Стига глупости... според мен смешник като него не е възможно да е вариант за един отбор освен ако не искат да се дънят в мачове в които би трябвало да спечелят!