Адебайор се извини за бурната си радост след гола срещу Арсенал

09:30
Адебайор се извини за бурната си радост след гола срещу Арсенал
Емануел Адебайор се извини на бившия си тим Арсенал за това, че бурно изрази радостта си след гола във вратата на "топчиите" вчера.

Нападателят вкара на "артилеристите", а новият му отбор Манчестър Сити победи лондончани с 4:2. Адебайор, за разлика от много свои колеги, които изпитват уважение към предишния си клуб и не показват емоции след попадение, пробяга целия терен и падна на колене пред феновете на Арсенал.

"Не трябваше да правя това, което направих. Емоциите взеха връх и ужасно съжалявам за стореното. Като играч се съсредоточаваш върху това, което правиш. Много съжалявам. Аз съм само човешко същество, това бе грешка", каза Адебайор.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Jikata_RM
14.09.2009 00:33

Абе, Yang_G аз като ти казвам, да не пишеш докато не порастнеш що не ме слушаш? Кви шефове, кви 5 лева, бе дете тъпо? Кой е шефът *joking* ? Адебаьор ли е шефът? Или Ман Сити са шефовете Много си тъпо, мамицата ти. Откъде постояно никнете като гъби тука малките олита като тебе, тва се чудя само. Ман Сити знаеш ли на колко светлинни години са зад Арсенал, и колко време ще им трябва за да постигнат успехите и уважението, което Европа и цял свят има към този отбор? Минимум 50 години. А това е за Арсенал... Няма да ти казвам колко ще им трябва да достигнат Юнайтед или Ливърпул.
Кой бил шефът *evil*

kefaeca1912
13.09.2009 21:25

Yang_G успех ти пожелавам в намерението ти да подражаваш на това лайно и да ни покажеш,както ти се изрази:''КоЙ Е ШЕФА''!!!! *thumb_up* Само се моли да не съм на стадьона,когато ни го показваш,защото тогава ще разбереш в действителност кой е шеф и кой не.......... *thinking*

Yang_G
13.09.2009 15:48

И какво толкова е направил !?! И аз бих го направил, за да им покажа кой сега е шафът !

ivoarsenal
13.09.2009 13:10

Ще ми бъде много интересен мачът на Емирейтс,когато на това лайюно(Адебата)сигурно ще му е жална майката.Предполагам че тогава феновете ще го побъркат.Освен ако поради някаква си причина не играя.Иначе тази постъпка вчера на Адебаьор както и изритването на Ван Перси в лицето говорят колко е жалък и неуважаващ колегите си този лайнар.Каквото и да го накажат ще е малко.
Адебаьор трябва до края на живота си да е благодзарен на Арсен Венгер че е това което е и че е там където е а той какво прави ...........просто като човек е кръгла нула

gregoda
13.09.2009 13:02

ManUtd87 ти май не четеш "...пробяга целия терен и падна на колене пред феновете на Арсенал." А тази постъпка е много показателна за интелектуалното му положение-то не съществува!!

kefaeca1912
13.09.2009 10:16

Много късно се сещаш маймуно чорлава.КАЗАНА ДУМА,ХВЪРЛЕН КАМЪК!!

ManUtd87
13.09.2009 10:16

незнам кой е писал статията, но явно не е гледал мача, защото пробяга целия терен за да отиде при феновете на АРСЕНАЛ!!!!