Спас Русев стяга редиците, говори час с Роси и отбора

13:22
Спас Русев стяга редиците, говори час с Роси и отбора

Двете поредни загуби - 0:1 от ЦСКА и 1:2 от Берое, явно са дошли в повече на собственика на Левски Спас Русев. Вчера босът реши да стегне редиците и се появи на "Герена". Бизнесменът пристигна около 14:00 часа на стадиона и остана там повече от 60 минути. Той проведе разговор както с Делио Роси и екипа му, така и с футболистите. От всички е поискал обяснение за слабата продукция.

Страстната седмица за сините започна тягостно, след като отборът вече в три поредни двубоя не познава вкуса на победата. Месец април ще е решаващ за сините. Те все още имат шанс за квота за Лига Европа от Първа лига и Купата на България. Авансът на сините пред Берое в първенството обаче се стопи само на два пункта. До края на сезона столичани ще трябва да удържат аванса си, защото третата позиция със сигурност дава право на бараж за евротурнирите.

Целта пред отбора е да спечели Купата на България. Полуфиналите с ЦСКА са на 11 и 25 април, а евентуалният сблъсък за трофея с победителя от двойката Ботев - Славия е на 9 май.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация