Де Хеа подписва нов договор с Юнайтед

09:46
Де Хеа подписва нов договор с Юнайтед

Вратарят на Манчестър Юнайтед Давид Де Хеа има готовност да продължи контракта си и да стане вторият най-високоплатен играч в историята на клуба, съобщава "The Sun". В последните сезони на Острова постоянно се говори за трансфер на Де Хеа в Реал Мадрид, а през 2015 г. той наистина бе близо до преминаване в Кралския клуб, което се провали в последните минути.

Този сезон спекулации за бъдещето на Де Хеа отново не липсваха, но в клуба вече са уверени, че 27-годишният вратар вече е отхвърлил всички съмнения и е готов да сключи петгодишен договор преди началото на Мондиала в Русия. Източник на The Sun уточни, че преговорите ще стартират още този месец, а финансовите параметри вече се знаят - заплатата на Де Хеа ще бъде увеличена на 350 000 паунда седмично и той ще заработва по-малко единствено от Алексис Санчес.

"Клубът иска да реализира нова сделка. Този въпрос непременно трябва да бъде уреден и те искат това да се случи преди Световното първенство. Желаят да покажат на света, че Давид няма да ходи никъде", съобщи източникът.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация