Официално: ЦСКА представи юбилейните екипи

14:42
Официално: ЦСКА представи юбилейните екипи

Ръководството на ЦСКА София представи юбилейните екипи, с които червените ще излязат на 5 май в дербито срещу Лудогорец на Националния стадион "Васил Левски". Именно на тази дата армейците ще отбележат 70-годишния юбилей на ЦСКА.

"Дизайнът на фланелки бе направен след допитване до феновете. От утре във фен-магазина ще пуснем в продажба лимитирана серия от 1948 броя от тези фланелки. С тях отборът ще играе само и единствено в мача с Лудогорец на 5 май", това заяви спортният директор на ЦСКА Пламен Марков. "Призовавам нашите фенове да си купуват билети за всички сектори, тъй като по тяхно предложение е предвидена специална хореография за целия стадион. Ние като ръководството естествено подкрепяме това тяхно предложение. Кулминацията на празника ще започне в 18:00 часа на стадион "Васил Левски". Избрахме него, защото очакваме изключителен интерес от страна на нашите фенове от цялата страна и вярваме, че стадионът ще се напълни."

Марков обяви, че по случай празника ще бъдат наградени близо 400 състезатели от различните видове спортове, защитавали цветовете и емблемата на ЦСКА. Той разкри също, че клубът ще изпрати специални покани и до всички именити футболисти на ЦСКА, които да се включат в празненството по случай 70-годишния юбилей на червения клуб. "Ще отправим покани не само към Бербатов, но и към всички легендарни състезатели на клуба, без изключение. Няма да действаме избирателно в това отношение. Ние сме клуб, който е изключително високо име не само в България, за да си позволим такива дребнавости."

Относно самия мач срещу шампиона Лудогорец, шефът на червените заяви: "Победа над Лудогорец без съмнение ще бъде изключително ценен и хубав подарък в деня на самия юбилей, но мисля, че най-големият подарък би бил завоюване на шампионската титла, което е и целта пред нашия клуб. Продължаваме да следваме тази цел докато имаме тази възможност."

Своето мнение за сблъсъка с разградчани сподели и една от звездите на тима Кирил Десподов. "Да, вълнението е невероятно, но не мисля, че ще ни изиграе лоша шега. Вече има страхотен интерес от страна на феновете и се надявам на 5 май да направим празника пълен и да ги зарадваме с една победа, а в края на сезона и с шампионската титла."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация