Чудо! Фърги картотекира Харгрийвс за Шампионската лига

15:51
Чудо! Фърги картотекира Харгрийвс за Шампионската лига
Мениджърът на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън включи в групата на тима за Шампионската лига английски полузащитник Оуен Харгрийвс. Играчът дълго време е преследван от контузии, като за две години има записани едва 25 мача с фланелката на "червените дяволи".

28-годишният Харгрийвс не игра в мачовете на "червените дяволи" почти цяла година заради проблеми с коляното, но Фъргюсън заяви, че се радва на възстановяване на халфа. Босът на Юнайтед призна:

"Много трудно ми бе да реша какво да правя с Оуен, дали да го включва в групата или да използвам Зоран Тошич. Ситуацията бе такава, че трябва да реша - Оуен, Зоран или Ричи де Лает. Това бе голяма дилема за мен! Ние обаче решихме това да е Харгрийвс, защото според медицинските данни той ще може да играе в последните три мача от групите на Шампионската лига. Той е универсален играч, който може да играе на няколко позиции, така че в крайна сметка Оуен може да се окаже много важен за нас в тази част на сезона. Това бе причината да включа него в групата. Разочароващо е за Зоран, но няма какво да се направи. Има и другите момчета, които останаха извън списъка за групите на Шампионската лига".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация