Стоилов: Първата ми родина играе срещу втората

14:17
Стоилов: Първата ми родина играе срещу втората

Селекционерът на Казахстан Станимир Стоилов, който започна по изключително успешен начин престоя си начело на бившата съветска република, призна на официалната пресконференция преди проверката с България утре, че една срещу другата се изправят първата срещу втората му родина. Мъри се изказа ласкаво за състава на Петър Хубчев, като заяви, че тимът му ще се изправи срещу силен отбор, което гарантира добър и интересен мач.

 

"Моята първа родина играе срещу моята втора родина. Очаква ни добър и интересен мач. Казахстан ще играе срещу силен отбор, който е в Топ 40 в класацията на ФИФА. Моите момчета трябва да забравят победата над Унгария и да насочат вниманието си към България. За мен е много важно как ще стоим на терена", заяви Стоилов.

 

"Имах възможност да гледам България и Босна. Футболистите на Петър Хубчев демонстрираха добър футбол, висока скорост, добра техника. Ситуацията в националния отбор се промени много. Очаквам срещу нас да се изправи един изключително дисциплиниран отбор", коментира ситуацията при “трикольорите” бившият селекционер на България.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация