Венци Христов може да играе още срещу Ботев

18:16
Венци Христов може да играе още срещу Ботев

Нападателят Венцислав Христов вече официално е играч на Верея. Преди вчерашната тренировка на тима той постигна договорка с шефовете на старозагорския клуб. След това 29-годишният футболист сложи подпис под контракт до края на сезона. Христов е имал предложения и от други родни тимове - сред тях бе и второ-дивизионният Локо Сф, но шаранът е предпочел да играе в отбор от Топ в на елита.

Венцислав Христов е роден на 9 ноември 1988 година в София, висок е 185 сантиметра. Играл е в Локомотив София, Спортист Своге, Несебър Монтана Черноморец, Берое, Металург Донецк Риека, Скендербек, Левски, Нефтохимик, СКА -Хабаровск.

Треньорът на старозагорци Благомир Митрев пък заяви пред "Тема Спорт", че се надява да може да използва Христов още в следващия мач на тима. Утре Верея приема на Трейс Арена" Ботев. Двубоят е от 17:30 часа и ще бъде предаван пряко по Диема спорт.

"Всичко мина добре и Венцислав Христов подписа. Радвам се много, че го привлякохме. Имахме нужда от острота в атака. Ще ни бъде от полза в мачовете първата шестица. Очакваме документите му, има вероятност да играе още срещу Ботев", каза Митрев.

От Верея вече са изискали от СКА международния сертификат на играча, за да може той да бъде картотекиран в БФС.

Аут за Верея срещу Ботев ще бъдат Венцислав Бенгюзов и Валери Домовчийски. Първият бе наказан за два мача, а нападателят ще почива принудително само един. Контузия продължава да лекува Георги Вълчев. Той има проблеми с менискуса. Очаква се обаче до една седмица да поднови тренировки с отбора.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари