Хакери пенсионираха Рияд Марез

12:55
Хакери пенсионираха Рияд Марез

Крилото на Лестър Сити Рияд Марез шокира привържениците си със съобщение, че поради здравословни проблеми е принуден да прекрати кариерата си. По всяка вероятност алжирецът е станал жертва на хакерска атака и профилът му във Фейсбук е бил пробит.

"След консултации с много лекари, взех решение да се оттегля от футбола. Тъй като времето ми като футболист приключи, бих искал да кажа няколко думи. Искам да благодаря на всички за добротата и поддръжката, която ми оказвахте в този невероятен град. Вие винаги ще бъдете в моето сърце", се казва във фалшивото съобщение. 

За около седем часа 45 000 последователи на Марез са реагирали на публикацията с емотикон, коментарите са близо 8 000, споделянията - 8 400. Пет часа преди него Марез публикува в Туитър видео с гола си във вратата на Борнемут. Освен това той взе участие в тренировката на "лисиците" във вторник. През януари алжирският национал призова ръководството на Лестър да го продаде на Манчестър Сити, но това не се случи и Марез бойкотира няколко от тренировките на тима, но в крайна сметка прекрати протеста си.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация