Болт ще играе на "Олд Трафорд"

15:19
Болт ще играе на "Олд Трафорд"

Юсейн Болт ще сбъдне мечтата си и ще играе мач на легендарния "Олд Трафорд". За съжаление на 8-кратния олимпийски шампион (деветият му медал все още се води отнет заради допинг на негов съотборник) той обаче няма да е част от любимия си Манчестър Юнайтед. Вместо това Светкавицата ще бъде капитан на отбора на звездите в благотворителния мач на Уницеф футболна помощ. Ямайската легенда на леката атлетика ще предвожда своята селекция срещу Роби Уилямс и сборен състав от Англия, включващ както футболни, така и шоузвезди. Събитието ще се проведе на 10 юни, само 4 дни преди старта на световното първенство в Русия.

"Мечтата ми е да стана професионален футболист, така че да стъпя на "Олд Трафорд" дни преди световното, ще е наистина паметен момент за мен. Предупреждавам Роби и неговият тим да внимават, защото аз съм роден победител и нямам намерение да се шегувам с тях", закани се Болт. 

Светкавицата се готви за шоуто с бившия тим на Христо Стоичков - Мамелъди Съндаунс. Той е тренирал с тях през целия януари, като дори се очакваше да обяви, че ще подпише професионален договор до края на сезона.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация