Шанс за Левски: Виляреал без капитана си срещу \"сините\"

15:26
Шанс за Левски: Виляреал без капитана си срещу \"сините\"
Капитанът на Виляреал Маркос Сена е получил усложнения в контузията, която го мъчи от няколко дни, съобщава испанската преса. Лекарският щаб на "жълтата подводница" е установил, че Сена трябва да се възстановя от травмата си в бедрото около три седмици, което означава, че халфът със сигурност изпуска първата среща на своя тим от Лига Европа срещу Левски на "Ел Мадригал".

Както е известно, в събота играчът разкри, че чувства леки болки, но сподели, че ще е готов за мачовете на испанския национален отбор от световните квалификации. Изглежда завръщането на терена на онзи етап се е оказало прибързано и сега Виляреал ще трябва да се оправя без един от най-добрите си играчи почти до края на септември.

Тази новина от лагера на "жълтата подводница" е малко утешение за Левски, тъй като заради контузии и наказания "сините" ще бъдат без някои от основните си играчи в срещата на "Ел Мадригал".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

UltraBlueHool
11.09.2009 23:53

Те и 2005/2006 шанса за изненада беше 0% , но изненадата стана факт.Така че не се учудвайте.Гледайте си кочината и благодарете на Господ , че Фулъм са отписали турнира ЛЕ и ще се съсредоточат главно в Премиершип.Иначе и аз не съм много оптимист за мача с испанците.Трудно ще е , но няма невъзможни неща.Виляреал не са същия отбор от 2006 който стигна полуфинал , а и без капитана си шансовете ни поне за Х се увеличават.Успех и на 2-та български отбора.

arsenov
11.09.2009 19:40

шанс разправяте хахахаха те и с децата да излязат ше ги бият бе къв шанс спрете с тъпата българска залагалка последния бисер беше на боби м. на 09.09.09 ще има изненади ахахаха е имаше да никои не очакваше да ни вкарат само 2

YAYA
11.09.2009 17:50

Както казва Бате Енчо (RangerSS) Обливам ви с ОРИНА и пея "боксер" пич с уста... *joking*

frozzzen
11.09.2009 15:31

какъв шанс вие чувате ли се? И със и без капитана си ще бият ЛЕВСКИ ,ако искат и с резервния си отбор ше ги бият :X :X :X ...