Потвърди се: Тевес твърдо аут за дербито на Манчестър

15:19
Потвърди се: Тевес твърдо аут за дербито на Манчестър
Карлос Тевес със сигурност ще пропусне дербито между Манчестър Сити и Манчестър Юнайтед, разкри мениджърът на "гражданите" Марк Хюз. Тевес усука коляното си по време на световната квалификация между Бразилия и Аржентина в събота и бе принудително заменен. Първоначално от щаба на Сити заявиха, че нападателят ще пропусне само утрешния мач на тима срещу Арсенал.

"Лекарите на аржентинския национален отбор казаха две-три седмици. От нашия медицински щаб се надяваха да става въпрос за нещо не толкова сериозно. За нас би било чудесно той да играе срещу Юнайтед, но реалистично погледнато шансовете са много малки" , коментира Марк Хюз.

Наставникът на "небесносините" също така сподели, че Робиньо също е с травма и има вероятност да е аут за дербито с Арсенал утре. Иронично, бразилецът е контузил глезена си също по време на квалификационния мач с Аржентина в събота.

"Глезенът на Роби е леко подут. Лекарите казват, че не е нищо сериозно, но днес той ще премине обстойни медицински прегледи и ще знам дали да го включвам в групата за утре. Засега шансовете са 50 на 50" , допълва Хюз.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

kris_fen
11.09.2009 23:54

Кви сте вие бе СИТИ *sick* .... и да тичате срещу Юнайтед пак няма да ги стигнете близките 1000000 години палячовци *devil*

Yang_G
11.09.2009 17:06

И недейте да говорите простотии ! Кога сме падали с голям резултат бе лешоядииии ! Дори и когато бяхме 9 място пак ви бихме с 3:1!Ако сме падали това е било с 1 максимум 2 гола (говоря в близките 10 години). Защо се изказвате неподготвени ?

Yang_G
11.09.2009 17:01

Пу дееба ! Исках да ви наниже няколко гола ! А това, че контузията му е измислена е пълна простотия ! Ами контузията на Бербатов повреме на мача със Сърбия ? Ако това е измислица, значи и на Бербатов е била измислица !

zhivkot
11.09.2009 16:06

Шансът да е измислено е голям. Феновете щяха да го изядат. Мачът е на Олд Трафорд. Даже има и нова песен за Tevez.

Who's that twat from argentina?
Who's the money grabbing whore?
Carlos Tevez is his name,
And he hasn't got a brain
and he won't be winning trophies anymore. Ако искате да я чуете влезте във fanshants.

frozzzen
11.09.2009 15:35

нарочно ще го пропусне ,защото ще го е срам да види как новия му отбор пада с голям резултат. Нали постоянно се заканваше на САФ и затова няма да излезе на терена ,защото го е СТРАХ *devil*

me7all1ca
11.09.2009 15:28

Тевес се е насрал още преди мача.. Надявам се все пак да играе, та Видич да му сложи още 1 по-трайна контузия..*smile* *devil*