Капело: Винаги може да се разчита на Бекъм

14:36
Капело: Винаги може да се разчита на Бекъм
Италианският селекционер на Англия Фабио Капело заяви, че полузащитникът на Лос Анджелис Галакси Дейвид Бекъм има място в състава за финалите на Световното първенство в ЮАР.

"До Мондиала има почти една година и дотогава много неща могат да се изменят, но засега мястото на няколко футболисти в състава не е под съмнение. Бекъм е един от тях, въпреки че не се появява толкова често в стартовия състав. Още повече, че Дейвид е като модел за подражание - непрекъснато тренира много усърдно. Той е човек и спортист, на който винаги може да се разчита", заяви Капело.

Той сподели и своето мнение за Майкъл Оуен, Оуен Хагрийвс и Ледли Кинг.

\'Оуен не игра през целия сезон. Няма как да не се притеснявам от здравословното му състояние. Ако може да се вярва на прогнозите на лекарите, той трябва да е на 100 процента след два месеца и тогава ще мислим за него. Мисля, че за Харгрийвс ще трудно да достигне предишното си ниво. Кинг също има своите проблеми. Той може да играе, но след мача трябва да се възстановява поне четири дни. Съгласете се, че за Световно първенство, където се могат да се проведат седем интензивни срещи за пет седмици, такъв режим е лукс, който не мога да си позволя", добави 63-годишният италиански селекционер на Англия.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

beckham_07
11.09.2009 17:03

Капело е добър треньор и знае кога и как да използва футболистите си.Бекъм е изключителен и може би само възраста му пречи още да носи лентата,защото класата я има!!!!!!!