Лудогорец иска нападател на Бешикташ

11:03
Лудогорец иска нападател на Бешикташ

Едно от най-авторитетните спортни издания в Турция - "Фотомач", съобщи, че Лудогорец иска да се подсили с таран, струващ 3,5 млн. евро, пише на първа страница вестник "Меридиан мач". Става дума за канадеца Кайл Ларин, който бе купен преди няколко дни от Бешикташ

Ларин, който бе привлечен от Орландо Сити, не попада в плановете на наставника на гранда Шенол Гюнеш за този сезон, но е инвестиция за бъдещето. Затова може да бъде пуснат под наем в Разград за сезон и половина, пишат още в Турция. Информацията гласи, че наставникът на Лудогорец Димитър Димитров е следил под лупа изявите на Ларин и е запознат с качествата му, но не е могъл да се пребори с Бешикташ за подписа му. Затова сега го иска под наем. А такава сделка все още може да се осъществи у нас, защото в Първа лига трансферният прозорец е отворен до края на февруари. 

Иначе Ларин е 22-годишен централен нападател, висок 187 см. Той е бил в школата Сигма, а след това е играл в отбора на университета в Кънектикът. От 2015 до 2018 г. е част от Орландо Сити, за който бележи 43 гола в 87 срещи. Той е канадски национал и е записал 5 гола в 23 мача.

По информация на "Меридиан Мач" този трансфер е трудно осъществим, тъй като шампионите вече взеха един централен нападател - Якуб Шверчок. Освен това си имат и Клаудиу Кешерю, както и Жоао Пауло. Разградчани не привличат и играчи под наем, както пишат в Турция. Не трябва да се забравя и друго - че шампионите вече нямат места за чужденци извън ЕС, тъй като в момента те са заети от Хорхе Броун, Жоао Пауло, Сисиньо, Рафаел Форстър и Ренан.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация