Ювентус пропиля два гола аванс и дузпа срещу Тотнъм, интригата остава за реванша (видео)

23:40
Ювентус пропиля два гола аванс и дузпа срещу Тотнъм, интригата остава за реванша (видео)

Отборите на Ювентус и Тотнъм Хотспър направиха равенство 2:2 в първи мач от осминафиналната фаза на Шампионска лига, игран на " Ювентус Стейдиъм" в Торино. 

"Бианконерите" започнаха вихрено двубоя и поведоха в резултата още във втората минута, когато Гонзало Игуаин се разписа със страхотен удар от воле след центриране от фаул на Миралем Пянич. В 9-та минута централният нападател на Юве вкара втория си гол от дузпа, отсъдена за нарушение на Бен Дейвис срещу Федерико Бернардески. 

Въпреки първоначалния шок, играчите на Тотнъм отговориха отлично и натиснаха своя съперник. Преимуществото на "шпорите" даде резултат в 35-та минута, когато Хари Кейн бе изведен сам срещу Джанлуиджи Буфон, преодоля вратаря на домакините и вкара на празна врата. 

Все пак домакините можеха да се оттеглят с два гола преднина на почивката, но в самия край на първото полувреме Игуаин изпусна дузпа. 

Натискът на гостите продължи и след почивката и в 72-та минута Кристиан Ериксен изравни след точен изстрел от свободен удар, като и намесата на Буфон бе неубедителна. До края на мача и двата тима играха предпазливо и по този начин оставиха развръзката за реванша на "Уайт Харт Лейн".

Ювентус - Тотнъм Хотспър 2:2

1:0 Гонзало Игуаин '2

2:0 Гонзало Игуаин (дузпа) '9 

2:1 Хари Кейн '35

     пропусната дузпа - Гонзало Игуаин '45+2

2:2 Кристиан Ериксен '71

Състави:

Ювентус - Буфон, Бенатия, Киелини, Сандро, Де Шилио, Кедира, Пянич, Коста, Игуаин, Манджукич, Бернардески

Тотнъм - Лорис, Вертонген, Орие, Дейвис, Санчес, Дембеле, Ламела, Ериксен, Али, Дайър, Кейн

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари