Азар: Можем да отстраним Барселона

14:50
Азар: Можем да отстраним Барселона

Звездата на Челси Еден Азар изрази увереност относно шансовете на своя тим в предстоящите сблъсъци с Барселона от осминафиналите в Шампионската лига. Въпреки неубедителни изяви на английския шампион в последните седмици, според Азар ако лондончани демонстрират отборна игра, то могат да се надяват на успех срещу лидера в испанската Ла Лига.

"Може би този сезон не се представяме толкова добре, колкото в предишния, а от друга страна в момента Барса играе много силно. Това обаче са директни елиминации и нищо не е сигурно, затова и обичаме тази игра. Сигурен съм, че можем да ги победим ако играем като отбор", заяви Азар преди първия мач между двата тима, който ще е на 20 февруари в Лондон.

Белгийският национал призна, че загубите от Борнемут и Уотфорд във Висшата лига са подействали негативно на тима, който на практика загуби шансове да защити титлата си от миналата година. Въпреки това Азар заяви категорично, че сините ще опитат да завършат сезона с трофей.

"През миналата година спечелихме титлата и е нормално нашите фенове да искат да повторим този успех. Но Висшата лига е много тежко първенство. От началото на година допуснахме няколко поражения, но все още има време до края на сезона. Освен това продължаваме битката във ФА Къп и Шампионската лига, така че всички шансове тази кампания да е добра за нас са на лице. Намираме се в лош момент, но изводите се правят в края на сезона и аз вярвам, че можем да спечелим трофей", допълни плеймейкърът на Челси.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация