Пропадането на Реал Мадрид продължава (видео)

10:39
Пропадането на Реал Мадрид продължава (видео)

Застрашеният от изпадане отбор на Леванте не се даде на Реал Мадрид и благодарение на гол в самия край стигна до равенство 2:2 в домакинството си от 22-и кръг на Примера дивисион. Гостите на два пъти повеждаха в резултата, но си тръгнаха само с точка от стадион "Сиудад де Валенсия".

Серхио Рамос с глава откри резултата в 11-ата минута, а Леванте изравни в края на полувремето - Хосе Моралес се озова сам срещу Кейлор Навас, който парира удара му, но нямаше шансове при последвалия изстрел на Емануел Боатенг. Иско отново изведе Реал напред в 81-ата минута, но в 89-ата Джампаоло Пацини излезе на добра позиция и осигури важна точка за тима си. 

Реал е на четвърта позиция в таблицата с 39 точки, а Леванте е над зоната на изпадащите на 17-о място с 20 точки. Лидерът Барселона днес гостува на градския конкурент Еспаньол.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Bitten
04.02.2018 15:35

Чак пък пропадане.. всички отбори имат лоши серии и периоди на лоша форма. Никой не е имунизиран. Медиите го правят на по-голям проблем отколкот всъщност е. В момента в който отбори като Реал, Барса, ПСЖ или Байерн, които попринцип са непобедими в първенствата си, започнат да губят някоя друга точка и веднага ШОК и УЖАС.... Моля ви се..

Amateur2018
04.02.2018 18:47

Възможно е да са били 4-ти, забравил съм вече. Но въпреки всичко, пропадане си е и то сериозно. Именно както си споменал, при тези отбори е направо шокиращо да не са на първите места в първенствата си, а какво ли остава да са някъде по-назад. Дори третото място е пропадане за Реал.

Но не е като да е голяма изненада де. Очаквам пропадането и на Барса след като Меси се откаже/загуби форма. Тези два отбора прекалено много разчитаха на тези два играча.

Bitten
04.02.2018 18:37

Ами 2004-та бяха 4-ти мисля (може и 2005-та да е било) а в отбора бяха Карлос, Зидан, Роналдо, Раул, Бекам и т.н. И да, 4-то място този сезон би било голям плесник, но 1-во че няма да стане и 2-ро истинската битка е в ШЛ. Мисля си че 3-то място в Ла Лига е приемлива компенсация за Ушатата.

Amateur2018
04.02.2018 17:59

Абе съгласявам се, но все пак не е като Реал да са на второ място и просто да не могат да преследват Барса. Ако беше така, добре! Преувеличават медиите.

Но в момента второто място е мираж и са на 2т. от изпадане от зона ШЛ. Представяш ли си! Реал, в Примера, да е на 2т. от неучастие в ШЛ догодина!? Ясно е, че звучи като научна фантастика, но... супер близо са до това "постижение". Третото място е супер обидно и странно за Реал и Барса в Примера, а какво ли остава четвъртото, хеле пък петото...

Така че за мен това си е сериозно пропадане за един от двата отбора в Примера. Да си призная честно, не помня подобно чудо в ерата на Перес и Галактико! Може и да бъркам, но нямам спомени.