Божинов все по-близо до подпис с Риека

17:48
Божинов все по-близо до подпис с Риека

Българският нападател Валери Божинов е близо до подпис с Риека, след като впечатленията от представянето му до момента в контролата с Валдхоф Манхайм и по време на тренировките, са доста добри. Поне така пише вестник Ютарний Лист. 

"За българският нападател Валери Божинов, който във вторник изигра първия си мач за Риека, е трудно да се даде отговор за представянето му. Но Божинов със сигурност показа интересни характеристики. От движението между линиите, което му позволява често да бъде в добра позиция и да получава топката, както и някои интересни решения кога да играе съотборниците. 

"Освен това физическото му състояние е такова, че той може да достигне задоволително ниво за един месец, точно до започването на първенството. При всички тези детайли сме склонни да заключим, че Божинов е по-близо до подписване на договор с тима. Но все пак спортният директор реши да отложи този въпрос за след прибирането на отбора в Риека, се казва за бъдещето на българина.

Ситуацията около отбора като цяло не е много добра, тъй като те са на 4-о място в местната елитна дивизия и изостават на 15 точки от лидера Динамо Загреб, от когото отнеха титлата миналата година. В първите две контролни срещи в Португалия риечани допуснаха две поражения, но клубът изглежда някак лежерен на трансферния пазар.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация