Арсенал с пореден силен ход на трансферния пазар

15:57
Арсенал с пореден силен ход на трансферния пазар

Арсенал зарадва феновете си с нов силен ход на трансферния пазар. Плеймейкърът на "топчиите" Месут Йозил преподписа своя договор за 3 години и половина.

 

Полузащитникът ще получава по 350 хиляди паунда на седмица, като по този начин ще се превърне в най-скъпоплатения играч в историята на клуба.


Настоящият контракт на германския национал изтичаше в края на сезона и поради тази причина из медиите витаеха какви ли не спекулации за бъдещето му. Напоследък усилено се говореше, че Йозил може да последва бившия си съотборник Алексис Санчес в Манчестър Юнайтед.


В крайна сметка обаче футболистът е решил да остане, като според "Daily Mail" именно Обамеянг е повлиял на развоя на събитията. Йозил е останал доволен от привличането на нападателя от Габон и явно у него е пробляснала нова надежда за трофеи.


Футболистът е ключова фигура в състава на Арсен Венгер и логично френският специалист не желаеше да се разделя с него. От началото на сезона Йозил има 4 гола и 6 асистенции в общо 21 мача с фланелката на "топчиите".

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация