Бостън оцеля в Денвър, Милуоки взе четвърта поредна победа

09:54
Бостън оцеля в Денвър, Милуоки взе четвърта поредна победа

Лидерът в Източната конференция Бостън Селтикс постигна много драматична победа със 111:110 при гостуването си на Денвър Нъгетс в среща от редовния сезон в НБА. Въпреки че водеха в големи периоди от срещата, през второто полувреме играчите на Брад Стивънс позволиха на своя съперник да се върне в мача и да направи заключителните минути крайно интересни. В последните секунди домакините можеха да стигнат до победата, но изстрелът от далечна дистанция на Уил Бартън не намери целта и така Бостън се оказа краен победител.

Най-резултатен за Селтикс бе звездата на тима Кайри Ървинг, който приключи с 27 точки, към които добави и 6 асистенции, а с 20 пункта се отличи Джейсъм Тейтъм. За Нъгетс Никола Йокич завърши с дабъл-дабъл от 24 точки и 11 борби, а 20 и 7 борби записа Трей Лайлс.

В друг мач тимът на Милуоки Бъкс постигна четвърта поредна победа, след като се наложи със 107:95 при домакинството си на Филаделфия 76-ърс. Гръцкият ас на Милуоки Янис Адетокумбо отново бе най-полезен за своя тим, завършвайки срещата с впечатляващ дабъл-дабъл от 31 точки и 18 борби, към които добави и 6 асистенции. Силен мач изигра и крилото Крис Мидълтън, който записа 19 точки, 7 борби, 6 асистенции и 2 откраднати топки.

За гостите от Филаделфия, които бяха без голямата си звезда Джоел Ембийд, Дарио Шарич вкара 19 точки, а с 16 се отчете гардът Бен Симънс.

Ето и още резултати от НБА: 

Индиана Пейсърс – Шарлът Хорнетс 105:96 

Атланта Хоукс – Минесота Тимбъруулвс 105:100 

Мемфис Гризлис – Финикс Сънс 120:109 

Далас Маверикс – Маями Хийт 88:95

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация