Венгер скочи на Хидинк заради Аршавин

17:31
Венгер скочи на Хидинк заради Аршавин
Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер критикува остро националния селекционер на Русия Гуус Хидинк, след като холандецът пусна в игра срещу Уелс Андрей Аршавин.

Полузащитникът усложни своята травма в слабините по време на победата на руснаците с 3:1 и това ще извади играча от терените за известно време, въпреки че от щаба на "артилеристите" предупредиха изрично щаба на Русия за травмата на халфа. Така Аршавин попада в лазарета на Арсенал и няма да играе в следващите три мача на тима с Манчестър Сити, Стандарт Лиеж и Уигън. Ядосаният Венгер заяви:

"Загубихме Аршавин, който игра снощи за Русия и който изобщо не трябваше да играе. Той е аут за събота, за сряда и за Уигън. Аз го извадих от игра в мача с Манчестър Юнайтед заради проблем с слабините. Той не игра в първия мач на Русия с Лихтенщайн, но снощи се появи на терена. Той не трябваше да играе и сега е контузен. Мога да говоря много за това, но резултат в наша полза няма да има. Не са се прибрали все още всички играчи, но ще трябва да почакаме да видим дали няма още някой с травма след международните мачове", коментира Венгер.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари