Левски продължава лагера без нови попълнения

09:38
Левски продължава лагера без нови попълнения

Днес футболистите на Левски започват втората част от лагера в Малта. След успеха с 3:0 над австрийския Волфсбергер в неделя играчите бяха пуснати в тридневна почивка от треньора Делио Роси. Повечето от чужденците в отбора я използваха, за да отскочат до родните си места. До снощи те трябваше да са се присъединили към отбора, пише "Тема Спорт".

Първи го сториха Роман Про-хазка и Давид Яблонски, които се появиха в хотела в ранния следобед. Вчера вратарят Николай Кръстев заедно с Ивайло Найденов и Васил Панайотов тренираха във фитнеса на хотела. Холмар Ейолфсон и Станислав Иванов, които изпуснаха част от първия лагер, се готвеха индивидуално.

За жалост на Делио Роси днес към отбора няма да се присъединят нови попълнения, каквото бе желанието на наставника. Той иска да бъдат привлечени ляв бек, халф и нападател, било то и флангови. И вчера обаче сините не успяха да приключат преговорите с нито един от набелязаните за трансфер. В събота спортният шеф Асен Букарев трябва да пътува до Малта. Възможно е дотогава все пак сините да вземат някой.

До момента новите са само двама - централният защитник Аймен Белаид и нападателят Станислав Костов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация