Сираков: Шансовете бяха загубени отдавна, няма смисъл да се правят трагедии

15:24
Сираков: Шансовете бяха загубени отдавна, няма смисъл да се правят трагедии
Отговорникът за националните отбори на България Наско Сираков заяви на летище "София", че нападките към щаба на "трикольорите" от страна на президента на Славия Венцислав Стефанов не го интересуват.

"Не съм запознат с атаките на Венци Стефанов по медиите спрямо мен и Мъри, заради Благой Георгиев. Откровено казано, изобщо не ме интересува какво казва Стефанов. Решението кой да играе и кой не го взима само националния селекционер. В общи линии съм доволен от представянето на играчите в Торино. Това, което не ни достигна да бием Италия е, че играхме срещу световния шампиона. Станислав Манолев показа самочувствие в тази среща, но то не беше подплатено с игра", заяви Сираков при пристигането на националния отбор от Италия:

Сираков бе запитан дали шансовете ни за класиране в ЮАР не бяха загубени много преди мача с Италия.

"Вие сами го казахте, според мен шансовете бяха загубени преди срещата с Италия в двубоите с Черна Гора, Грузия и ЕЙРЕ. Затова няма причина да се правят трагедии от снощното поражение."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

bobygbg
10.09.2009 19:53

Ами щом така мислиш ,значи Сираков и Мъди не са си свършили работата. Махайте се от този отбор мръсни пе*ераси. Вземете и Михайлов с вас. Вие сте 3мата най-гадни същества в БГ футбола. Докато сте вие никога няма да се класираме за нищо.

RangerSS
10.09.2009 16:18

На някой пука ли му за шефа на СлаБия ? *wink*

AlexAng
10.09.2009 16:07

*smile* И тоя прогледна...ОТГОВОРНИКЪТ по комсомолската дейност