Славия стартира зимна подготовка с трима нови

19:06
Славия стартира зимна подготовка с трима нови

Отборът на Славия представи на официална пресконференция трите си нови попълнения за 2018 г. Това са Александър Александров, Цветелин Чунчуков и Тони Иванов. Столичният отбор стартира своята зимна подготовка с тренировка на клубния си стадион, а преди това старши треньорът Златомир Загорчич съобщи плановете за селекция, както и съперниците за контролните срещи през януари и февруари. "Белите" ще проведат част от зимната си подготовка в Алания. Отборът заминава за Турция на 14 януари, където ще остане на три седмичен подготвителен лагер. По план Славия трябва да изиграе 6 контролни мача. "Белите" приключват своята зимна подготовка на 10 февруари в Стара Загора, където ще изиграят контрола с отбора на Берое.

"Надявам се подготовката да протече добре и да се подготвим максимално за това, което ни предстои. Всички ние искаме да се класираме на финал за Купата, а аз съм убеден, че с футболистите, които разполагам, можем да го постигнем. За първенството се надявам, че ще успеем да се класираме сред първите шест отбора. Моите цели винаги са били високи. Ще се опитаме да дадем всичко, на което сме способни", започна Златомир Загорчич.

"Взехме трима футболисти на постове, за които сметнахме, че имаме нужда. Чакаме в Турция да пристигне още един футболист – централен защитник от Хърватия. Възможно е да освободим още футболисти, преди да заминем за подготвителния лагер.

Ивайло Димитров все още е футболист на Славия. Ще започне подготовка с нас, но ако има оферти към него, е възможно да си отиде", разясни наставникът на "белите".

"Смятам, че след последните ни мачове се вижда прогрес и това, че вървим нагоре. Има още колебания, но това е нормално. В началото на първенството много от сегашните ни титуляри не бяха преминали през подготвителен лагер.. Надявам се, че след селекцията и зимната пауза, ще стартираме първенството максимално подготвени и готови, за да постигнем добри резултати", обобщи сръбският специалист.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация