Церемонията по награждаване на „Футболист на годината“ ще се проведе на 7 януари

18:34
Церемонията по награждаване на „Футболист на годината“ ще се проведе на 7 януари

Церемонията по награждаване на победителя в анкетата „Футболист на годината“ ще се проведе на 7-ми януари от 18:30 ч. в Централен военен клуб в София. Обявяването на 57-мия футболист на годината ще бъде излъчено на живо в страницата Български национален отбор по футбол/ Bulgaria national football team във Фейсбук, както и по Sportal.bg и телевизия Канал 3.

Анкетата и церемонията се организират от Българския футболен съюз, Българската асоциация на спортните журналисти и „Дакс Медия“.

104 водещи български спортни журналисти гласуваха в традиционната анкета и избраха най-добрия футболист на 2017 година, както и най-успешния футболен треньор за годината. На церемонията ще бъдат връчени и наградите за най-добрите футболисти по постове в Първа професионална лига за 2017 г., както и наградите за най-проспериращ млад играч и най-добър чужденец в българското първенство.

За трета поредна година ще бъде отличена и  №1 за България в женския футбол. За втора поредна година Българската асоциация на спортните журналисти ще връчи специалната награда „Лъвско сърце – Трифон Иванов“, която се присъжда за проявени мъжество и характер

Напомняме Ви, че до 00:00 часа на 6-ти януари 2018 г. можете да гласувате в нашата онлайн анкета за най-добър футболист през 2017 година на следния адрес: https://fans.vote/vote/ACsLkYsntrM/-----bulgaria-national-football-team/-------2017-

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация