Венгер: Нямаме официални оферти за Алексис

13:14
Венгер: Нямаме официални оферти за Алексис

"Все още не сме получили официална оферта за Алексис Санчес". Това заяви мениджърът на „топчиите” Арсен Венгер.

 

Чилийският национал е свързан с редица отбори, които смятат да се възползват от положението му ако не през зимния трансферен прозорец, то поне със сигурност през лятото.  Преди началото на кампанията 29-годишният футболист бе близо до трансфер в Манчестър Сити, който пропадна в последния момент. Дори сега „гражданите” изглеждат като основния кандидат за подписа му, особено в светлината на контузията, която техният нападател Габриел Жезус получи.


На „Емиратс” има още двама играчи, които са в положението на Санчес – това са плеймейкърите Месут Йозил и Джак Уилшър. Въпреки това Венгер настоява, че още няма получени писмени предложения за когото и да е от тях.

 

„Никой не се осъществявал контакт с нас, не. Ще се опитаме да задържим и тримата, но много пъти вече отговарях на този въпрос”, коментира Венгер.


„Към момента е най-добре да не говорим чак толкова много, а да се концентрираме върху предстоящите мачове.”


„Клубът много пъти е губил големи играчи и винаги е съумявал да отговори подобаващо. Бележити фигури са си тръгвали оттук, така че Арсенал винаги ще бъде в силна позиция на този фронт. Очевидно е обаче, че искаме да задържим най-добрите си футболисти”, отсече мениджърът на "топчиите".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация