Марчело Липи: Божинов ми хареса, изненадан съм, че не започна титуляр

09:00
Марчело Липи: Божинов ми хареса, изненадан съм, че не започна титуляр
Селекционерът на Италия Марчело Липи бе видимо доволен от постигнатата победа с 2:0 над състава на България в световната квалификация между двата отбора.

"Много се радвам от представянето на играчите в тази среща. Те се представиха на много високо ниво. Вкарахме два страхотни гола и имахме още 4-5 отлични възможности за още попадения. Доволен съм от всички. България се представи на добро ниво. Божинов ми направи впечатление и съм изненадан, че не започна титуляр", заяви Липи.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Vratarchety
10.09.2009 15:48

БОТЕВ1912_ Поне аз не го защитавам според мен е над Пламен Марков и Стоичков предшествениците той е треньор с успехи доказал е това ! Ако искаш аз бих се съгласил с твоето желание до дойде Христолов да стане някакъв който отговаря за националния отбор искаш ли ще те подкрепя за кандидатурата

BOTEV1912_
10.09.2009 15:36

аве вие кви сте ве кво толква му харесвате на мъдито той самия не знае качествата на играчите тръгнали някви смешници тука да ми го защитават идете му напраите по една свирка като толква го обичате.кво напраи с литекс ,кво напраи с националите нямал загуба колко мача ами с кви отбори е играл ве да ма сложат мен селекционер да играя с някви смешни държавици и аз ще напраа 10 мача без загуба .къв е смисала да ми вика някви дъртаци в отбора после що сме нямали бъдеще еми няма и да има малдите седат и глеат пред телевизорите а ония дъртите тичат там.пълно е с таланти ама кои кои мъдито ли ще ги земе да ама не зима си там дъртите левскари и тва е .предлагам да играят СТОЯНОВ, ГОНЗО, БОРИМИРОВ, ТОПУГАЗААКОВ,ЙОВОВ,СЪРМОВ с тези просто няма начин да не идем на кво ли не нищо че са стари за мъдито няма невъзмжно.

nikalai4o_
10.09.2009 15:30

Хах не ми викай дечко без да знаеш на колко години съм всъщност. Евала на долния коментар - като викаше вашите "звезди" кво стана - пак същото. А на Сърмов първото което е мястото не му е в защитата моето момче - това не е неговият пост, ама както и да е....

Vratarchety
10.09.2009 15:26

Хайде спрете са с тоя прехваляния Спас Делев направи 1 силен мач и вече го направихте звезда - и кой да е в защита adrenaline1 Котев и Вальо или Иванчо Иванов дето се отказа да играе и какъв ви е проблема за Мъри немога ви разбера ми преди оня обитак Пламенчо като ви играеше Вальо Котето Тунчев Велизарчо какво стана по-добра ли ни беше защитата а ?

AlexAng
10.09.2009 15:20

*smile* Той Липи ако изгледа 2-3мача на МЪРИЕВИТЕ отбори - УЧУДВАНЕТО ще е най-малкото дето ще му се случи

adrenaline1
10.09.2009 14:47

първо , не ми говори така , дечко *smile*
второ , може ли да е треньор , идиот(слепец) да вика ЕДИНСТВЕНО футболисти които той е тренирал, съответно от литекс и левски ? не става въпрос че съм от цска , става въпрос че конкретно за защитниците просто е смешно да извикаш защитници от литекс или левски , които осраха отборите си и паднаха от смешни отбори , а да не извикаш защитниците на цска , които имат 2 допуснати гола за 8 мача от началото на тоя сезон ? (4 в европа , 4 в българия) ? кой е по добрия защитник ? сърмов на който некаф смешен унгарец му нанизва 4 гола за два мача, или иван иванов на който третия в русия едвам вкарва 1 гол за 2 мача ? сърмов ли е по добър от иван иванов бе ??? чуваш ли се кво говориш , каква цска каф левски , става въпрос за тва кой е по добър играч, живко миланов ли е по добър от йордан тодоров или йордан минев ??? ти нормален ли си ? ми дай да извика целия отбор на левски , не с 2 на нула ами с 10 на нула ще паднем

въпроса е не защо е извикал футболисти на левски , а защо не е извикал най доброто което може да се извика ?

nikalai4o_
10.09.2009 14:32

Оох майко мила гледам и не вярвам на ушите си. ДОКОГА ВИЕ ЗАВИСТЛИВИ ЧОРБАРЧЕТА ЩЕ ПЛЮЕТЕ ПО МЪРИ И ПО ВСИЧКИ ОТ ЛЕВСКИ В НАЦИОНАЛНИЯ ОТБОР. И ти, адреналин ли си , къв си, чуваш ли се кви ги блещиш смешнико, свали си пак мача с черна гора да видиш твоя любимец котев кво прай - ама на крив к*р еди кво си му е виновно. Направо ти предлагам да поемеш отбора и да извикаш цялата защита на цска - все пак те са доказали се вече професионалисти след победата над продажния отбор на динамо. Смешник заслепен....

Cris_7
10.09.2009 14:24

Махайте го тоя Мъри ,дееба говедото *evil*

MRASNIKA_R
10.09.2009 14:11

то има ли кой да сложат за тренер ми е много чудно,кой л ине се изреди вече,колкото до ил.стоянов,много пъти е спасявал положението,така че дайте да гледаме по реално на нещата,ние сме най-разидинената държава,големи левскарчета и цесекарчета сте няма що повечето от вас не са излизали от село иначе големи анализатори :*smile*) *joking* *sick*

torres_228
10.09.2009 13:33

Ами да, незнам защо звезди като БЛАГО И БОЖИНКАТА играят на скамейката.. те не са по-малко класни от Мартин и Рангелов ,например. Спрямо настоящата форма ,разбира се.. Кишишев ,Стоянов ,Тунчев ,Манолев ,Благо ,Стилян ,Ангелов ,Телкийски и напред Божинов и Берба .. Така не е ли по-добре. Но това винаги го виждаме след мача ,а преди т'ва няма кой да го види. Но и да го види ,смисъл ?? Не, Мъри е единствения ,който разполага със състава. Според мен рокадите трябва да се вътрешни ,в отбора ,като постройка ,а не да сменя изцяло тийма ни. Това са хората ,които трябва да защитават честта на България.

chef
10.09.2009 13:28

е тука вече си много прав. сърмов вън, стоянов също, а благо и божинов титуляри и ангелов няма никакво място в защитата а трябва да играе в средата.

Kaloian_90__
10.09.2009 13:28

Жалко че такива добри футболисти като Бербо ,Стилиян и Мартин така и не можаха да играят на световно първенство,те го заслужаваха ,но само с тях в националния не става

torres_228
10.09.2009 13:23

Ами Тунче бре !!! Тунчев на мястото на Котев , Ангелов в средата , Сърмов на скамейката (не е готов) , Благо по крилото и другите са добре може би.. А и Янков не му е мястото там. Така е по-добре според мен ! СПОРЕД МЕН...

chef
10.09.2009 13:18

torres_228 и кой според теб има място в национала а. има много по добри от някой от виканите в момента. на мен не ми пука дали е извикал играчи от левски или цска ама всички виздат че стоянов не става, сърмов може и да играе ама в момента формата му е слаба.

grafaa
10.09.2009 13:11

ИЛИЯН СТОЯНОВ НИКОГА НЕ Е БИЛ ФУТБОЛИСТ БЕ ПЪЛНА ТРАГЕДИЯ Е ...! И Стоилов наистина има пристрастия то си личи ...

torres_228
10.09.2009 13:09

Не отричам ,че е добър защитник Котев, но място в националния още няма. Просто засега е така. А за напред може и да има, зависи от формата и напрежението в самия играч. Ако така играеше в ЦСКА дали щеше да му е виновен Иванов. Не ,защото досега е играл само с него и е свикнал с него. Именно ,затова правеше такива глупости на терена.

torres_228
10.09.2009 13:07

Тоя пък отдолу колко глупости изръси ,малееей ! Стоянов ли ти е виновен бре, неориентиран... Той Котев направо си им подаваше на ония. 3 фала направи ,напълно излишни и безсмислени. Стоянов му бил виновен, я се събуди и мисли реално. И пак го обръщате на цецка и Левски ,та даже и Литекс. Кой от ЦСКА да викне ?! Викна един и се посра.. Ти да не мислиш ,че Мъри има пристрастия и си вика нарочно левскари и ловчанлии.. КАКВИ СА ТИЯ ТЪПИ ИЗМИШЛЬОТИНИ! Той е треньора и той определя кой къде ще играе и как ще играе. Направо сте смешни с тия изказвания. Викна Иванов и какво - отказа.. Викна Котев и какво - осра се. Викна Стоянов - и какво ,очакваш да играе на местото на Берба ,Божинов или Рангелов... Виж в състава колко хора играят в нащ'о първенство и колко в чужбина. И вие очаквате Стоянов ,Котев или някой друг да влеза като титуляр. Е ,няма да стане. Просто е много глупаво това. Ревете ,че има повече цскари в отбора ,отколкото левскари или ловчанлии ,много тъпо. Аз не виждам как можем да променим този състав ,по-добри от тези дали има ?!?

grafaa
10.09.2009 12:57

adrenaline1 много е добро изказването ти ... Котев е от най-добрите централни защитници .. но с такъв партньор като Стоянов който никога не е разбирал от футбол просто нестава за нищо .... и Тунчев можеше да играе вместо Ангелов .. а отляво и отдясно за мен най-добре биха се представили братята Миневи .... а за Сърмов и Янков да не говорим те също за голяма грешка, може би трябваше да видим и Иван Стоянов ... Но просто си личи че треньора нестава той слага само левскари или бивши левскари в националния + няколко играча на литекс *smile*

paunQ
10.09.2009 12:26

"Нормално е като сложиш котев до някаф олигофрен , котев да греши , понеже партньра му си няма идея от футбол." Хайде да се събудиш малко, а?

berbaty
10.09.2009 12:20

точно така adrenaline,нито Стоянов,нито Янков,какво да кажем за Кишишев-нямят място в националния-те са просто трагични!М петров е на светлинни години от най-добрата си форма-трябва да е твърда резерва,но изглежда при нас още се робува на имена и интереси!Италия можеше спокойно да води с 5-0 още 1-вото п-ме,добре че не целеха вратата,ама нормално-с този наш отбор протежета!Божинов и Благо още с влизането си показаха за какво става въпрос,но вече беше късно.Всички,които редят националния в момента са ПРЕСТЪПНИЦИ!!!

pacho_vr
10.09.2009 11:59

Евала на adrenaline1 и аз см на това мнение. Само да допълня че Спас Делев също има място в национала *thumb_up*

adrenaline1
10.09.2009 11:17

ама то не тряа да си уникален специалист за да знаеш че на живко миланов , единственото нещо общо с футбола му е това че в фамилията му има милан.

не тряа да си уникален специалист за да не извикаш александър тунче, вальо илиев или иван иванов, и после да викаш 'ма защитата е слаба' ? ама верно ли е слаба ? ми живко миланов играе в нея ,как няма да е слаба. нормално е като сложиш котев до някаф олигофрен , котев да греши , понеже партньра му си няма идея от футбол.
илиян стоянов може да е играл преди един век футбол , но вече
му тряа бастун.
треньора ни очевадно знае имената само на играчите от левски и литекс , но както се вижда и двата отбора са уникални грандове и прават фурор в европа , и за това е решил да вика играчи от тях.
Присъствието на чавдар също е мистерия , понеже тва момче явно от доста време играе футбол основно на фифа-та на компа
Селекцията бе откровено идиотска , половината национален отбор в момента не беше извикан *smile*
Божинов беше лигочния избор срещу италианци , все пак е от тяхната школа и през повечето време от кариерата си е играл в италия.
После не бил виновен селекционера. той и за 0-4 от бате борисов не беше виновен , а

ultrablue1914
10.09.2009 10:57

SoundTracK, ти ще поемеш ли отбора след Мъри? Като те гледам какъв си разбирач,не само ще ни класираш за Европейското,но и титлата ще е наша *wink*

SoundTracK
10.09.2009 10:21

Много хора са изненадани..и не само за Божинов..Май е време вече Мъри да каже "Чао" и на националния..С тези състави дето ги пуска и на съм неможем да сме в ЮАР