Аржентина под въпрос за Световното след нова загуба

08:10
Аржентина под въпрос за Световното след нова загуба
Съставът на Аржентина записа нова загуба в световните квалификации, като този път възпитаниците на Диего Марадона претърпяха поражение при гостуването си на Парагвай с минималното 1:0.

Единственото попадение в срещата отбеляза нападателят на Борусия Дортмунд Нелсон Валдес в 29-а минута, след страхотна атака. Аржентинците играха почти цяло второ полувреме с намален състав, след като опитният плеймейкър Хуан Себастиан Верон бе изгонен в 54-а минута, за втори жълт картон.

С постигнатата победа Парагвай се класира за Световното първенство, след като вече има актив от 30 точки. Инкасираната загуба застраши сериозно шансовете на Аржентина за участие на Мондиала. Съставът на Диего Марадона заемат пето място в класирането, на точка зад четвъртия Еквадор и също на точка пред шестия Уругвай. Първите четири отбора се класират директно за ЮАР, а петият ще играе бараж със завършилия на четвърто място в зона КОНКАКАФ отбор.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

polpop
10.09.2009 20:03

Мисля , че докато Марадона е треньор на този супер - отбор нищо няма да излезе...Прекланям се пред майстори като Марадона и Стоичков , но за треньори, май не стават даже и на такива играчи каквито са аржентинците...Мъка, мъка...Пък и какво набутване... да залагаш на такива играчи и те да падат...

bitoiv
10.09.2009 15:56

Ще бъде жалко за играчите на Аржентина, ако не се класират за световното. Този отбор притежава футболисти, на които можем да се възхищаваме. Аз все пак мисля, че няма да се стигне до там.
Аржентина ще се класира за световното, макар и трудно. Може би трябва да се извършат някои промени- например смяна на треньор.
Такива световни футболни звезди имат причина за да се представят по този начин. Световното ще загуби от блясъка си без такива отбори, които във всеки момент са способни да поднесат спектакъл- техника и импровизация. Прагматизма във футбола надделява и това е жалко.

Cris_7
10.09.2009 14:27

Еее дано се класират *wink* Защото Мондиала няма да е същият без Лео Меси - моят любим футболист *stop*

moby82
10.09.2009 13:00

МАРАДОНА Е като нашия Сточков ЛЕГЕНДА ФУТБОЛИСТ -Тренер КРЪГЛА 0 *thinking*

SHAEKA
10.09.2009 12:18

Не мога да разбера какво още трябва да стане че да изгонат Марадона.Който ги хвани ги бие.Колкото по-бързо го махнат толкова по-добре за Аржентина.

roommen
10.09.2009 09:50

ще ги поведе ама към трастиковата плантация *smile*

kris_fen
10.09.2009 09:01

вярвам, че Господ Марадона ще ги поведе към трета Световна купа...... *smile*