Стамен Белчев си пожела дубъл и влизане в групите на Шампионска лига

17:19
Стамен Белчев си пожела дубъл и влизане в групите на Шампионска лига

"В отбор като ЦСКА сам трябва да си поставяш най-високите възможни цели", заяви треньорът на ЦСКА София Стамен Белчев.

"Ръководството не ми е поставило като цел шампионска титла. Аз мисля, че всеки треньор в ЦСКА сам трябва да си поставя най-високите цели, а именно - шампионската титла, Купата на България и влизане в групите на евротурнирите. С моя щаб сме си поставили точно тази цел", каза наставникът на "червените" пред bTV.

"Надяваме се да я изпълним, а дали съм си вярвал - да. Още през лятото по време на подготовката, когато видях момчетата с какво желание работиха и как всички повярваха в това, че можем да станем шампиони. Мечтата ми беше да продължим за Купата на България, победихме и гледаме напред", заяви още наставникът на ЦСКА.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

des_v24
28.12.2017 07:57

Отново едно изказване от треньора, което само по себе си е хвърляне на розов прах в очите на феновете на отбора. Да, последните месеци ЦСКА-София играе стабилно, като под това стабилно да се разбира победата над Лудогорец в Разград и отстраняването им за купата. Едно време имаше един готин лаф, че европейските победи на Левски били само когато бият ЦСКА (да се разбира истинското), сега обаче стана така че тия нови цесекари приемат победите си над Лудугорец за голям успех. И сигурно е така след като техния благодетел се гърчи от яд, че не може да стъпи и на малкия пръст на Домуса. За мен рано или късно този оранжево-червеникав балон ще се спука. Радвам се , че в по долен ешалон има още едно ЦСКА 1948 което играе и то много добре, истината е в обединение само едно ЦСКА с един наистина червен собственик. Но надалиии......

Ivan017
27.12.2017 20:06

Като видим че не се класират за нея обаче, ще можем искрено да се посмеем!

WDale
27.12.2017 19:23

Добре де, Стамен Белчев като треньор не е ли наясно с отбора си, че 3 години няма право да играе в Европа?!