Бразилия отново показа класа и вкара четири на Чили

08:48
Бразилия отново показа класа и вкара четири на Чили
Отборът на Бразилия за пореден път засвидетелства за класата си. "Кариоките", който вече са си осигури участие на Световното първенство в ЮАР, взеха поредната си жертва в квалификациите. Този път Селесао се наложи над гостуващия отбор на Чили с убедителното 4:2. Въпреки че домакините играха в намален състав близо едно полувреме, след изгонването на Фелипе Мело, това не попречи да се поздравят с успеха.

Нападателят на испанския Виляреал Нилмар се отчете с хеттрик за домакините, съответно в 32-а, 74-а и 76-а минути. Четвъртото попадение за Бразилия бе дело на нападателя на Рома Жулио Баптища, който се разписа в 41-а минута. Двата гола за Чили отбеляза Суазо 45-а от дузпа и 53-а минута, но това не се оказа достатъчно за гостите да вземат точка от срещата. Малко преди края на двубоя завездата на Удинезе Алексис Санчес от състава на Чили бе изгонен, с което се възстанови и статуквото на терена откъм брой играчи.



Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Barca_fen112
10.09.2009 11:22

НЕма Англия нема Италия има Бразилия ето това е бъдещия световен шампион.ТЕ и Испания безпорно в момента са най-силните отбори с най-красивата игра