Реал на тръни, Роналдо може да пропусне Ел Класико

15:41
Реал на тръни, Роналдо може да пропусне Ел Класико

Кристиано Роналдо изправи на нокти щаба на Реал Мадрид преди Ел Класико в събота. Кралския клуб се нуждае от задължителна победа в сблъсъка, за да запази шансове за титлата, след като изостава на 11 точки зад Барселона в класирането (б.р. Реал е играл и мач по-малко заради участието си на световното клубно първенство).

Според последните информации обаче Роналдо е под въпрос за предстоящия двубой, тъй като е получил травма на финала на клубния Мондиал срещу Гремио. От началото на седмицата CR7 тренира на облекчен режим, но надеждите на "Бернабеу" са, че все пак ще бъде възстановен до сблъсъка. 

Междувременно Роналдо си издейства повишение на заплата на лична среща с президента на Кралския клуб Флорентино Перес. Шефът на Реал е гарантирал на португалеца, че през лятото ще му бъде предложен нов договор със значително подобрени финансови условия. Според вестник "Марка", в момента възнаграждението на Роналдо е 21 милиона евро на година, докато Меси и Неймар вземат близо двойно повече, само от твърдите си заплата. Това е предизвикало недоволството на звездата, която преди дни намекна публично, че оставането й в Мадрид не е сигурно. 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация