Хидинк загатна, че ще се завърне във Висшата лига

22:22
Хидинк загатна, че ще се завърне във Висшата лига
Националният селекционер на Русия Гус Хидинк разкри, че обмисля завръщане в Премиършип, след успешния си престой начело на Челси през миналия сезон.

Хидинк, който се подготвя за световната квалификация на Русия срещу Уелс, остава голям фен на английския футбол, след като прекара последните четири месеца от сезона в лондонския тим. Холандецът спечели финала на ФА Къп със "сините", преди да се върне към работата си в Русия. 62-годишният специалист планува да си вземе почивка след Световното първенство в ЮАР през 2010 година, но все пак призна, че идеята за завръщане в Англия му се струва доста примамлива.

"Изкарах чудесни мигове там и преди да заработя в Челси често гледах Премиършип", заяви Хидинк пред "Гардиън".

"Харсева ми да съм в Англия. Харесва ми "мириса" на тази страна. Дали ми липсва? Разбира се, че ми липсва, но ми харесва да работя и с момчетата в Москва. Англия е много привлекателна. Там има уникално ниво на конкуренция, но трябва да реша дали ще спра за няколко месеца, половин година или ще се занимавам с нещо различно от футбола. Все пак, докато футбола ми дава енергия, няма да се отказвам от него", допълни Хидиник.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация